سکوتم از رضایت نیست ...دلم اهل شکایت نیست...

هزار شاکی خودش داره...خودش گیره گرفتاره...

سکوتم از رضایت نیست ...دلم اهل شکایت نیست...

هزار شاکی خودش داره...خودش گیره گرفتاره...

شراب ها (تخمیری ) قسمت اول

شراب
#شرابها_تخمیری

 

...

تعریف :
هر نوشیدنی حاوی اتانول جزو نوشیدنیهای الکلی دسته بندی میشه.......
هر میوه یا غلات یا هر رستنی از خاک قابل تبدیل شدن به نوشیدنی الکلی......
یکی از روشهای تولید الکل تخمیر... تخمیر فرآیندی هست که در اون باسیل ها و باکتری های قندی به الکل تبدیل می شن. توی این پروسه مواد پرانرژی به اسیدهای کم انرژی تبدیل میشن....

انواع شرابهای تخمیری

1- شرابهای سفید : که در این مدل شراب یا از انگورهای غیر رنگی استفاده میشه یا پوست انگور سرخ کنده میشه یا میوه های دیگر مثل سیب زرد

2- شرابهای قرمز: تهیه شده از انگورهای قرمز یا میوه های قرمز به همراه پوستشون

3- شراب تقویت شده : این نوع شراب پس از تهیه به ان اتانول خالص اضافه میشه در حدی 15 تا 25 درصد....این شرابها بسیار گیرا و قوی هستند

4- شرابهای شیرین : قبل از تکمیل تخمیر و پایان سیکل شراب سازی صاف میشوند تا مقداری شکر درون باقی بمونه....یا اینکه پس از پایان مرحله تخمیر به ان شکر اضافه میشه

5- شرابهای گاز دار : مثل شامپاین که معروفترین شراب گازدار دنیاست....این نوع شرابها یا به صورت طبیعی طوری تخمیر میشن که گاز دی اکسید کربن ازون جدا نشه و داخلش بمونه......یا اینکه به صورت مصنوعی بهش تزریق میشه..

6- شراب گلی یا بلاش : یا به زبان فرانسوی شراب رُزه : یک نوع نوشیدنی ملایم که پس از شروع تخمیر در مراحل اولیه پوست انگور رو جدا میکنند و به ان با نسبت یک به 3 شراب سفید اضافه میکنند..

7- شراب مثلث :در پزشکی سنتی، به آب انگوری که در حین جوشانیدن دو سوم آن بخار شود و یک سوم آن بماند، شراب مثلث گویند. منافع او مشابه خُمر و تولید کننده خون صالح و مقوی هاضمه و برای مبتلایان به آبله و حصبه و ذات‌الجنب و ذات‌الصدر خوب، و مقوی باه (تقویت کننده نیروی جنسی) سرد مزاجان و زیاد خوردن او برای گرم مزاجان مضرّ است. ..دوستان عزیزم این همون دوشاب یا شیره انگور هست که همراه گل مخصوص پخته میشه و رنگش تیره میشه و برای خونسازی استفاده میشه.

8- شراب جمهوری، شرابی است که از جوشانیدن شراب مثلث با آب بدست می‌آید. شرط آن است که در این جوشانیدن تمام آب بخار شود و بعد از مدتی قابل شرب می‌شود و بعضی شراب انگوری سه ساله را جمهوری نامند و گویند آب انگور ی است که در جوشیدن به نصف رسیده باشد. گرم و خشک و منضج (قوام آورنده اخلاط) و محلِّل و مشهی (اشتهاء آور) و معین جماع و سریع‌الانحدار (زود جذب) و مولد خون (خون ساز) غلیظ و مسخن احشاء (لاغر کننده شکم) است.

این دو مورد اخری الکل ندارند ولی به دلیل استفاده در انواع نوشیدنیهای الکلی در دنیا در این بخش نام برده شدن.....و اینم جالب بدونید هر دوی اینها در زندگی روزمره ما ایرانیها جایگاه خاصی دارند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد