سکوتم از رضایت نیست ...دلم اهل شکایت نیست...

هزار شاکی خودش داره...خودش گیره گرفتاره...

سکوتم از رضایت نیست ...دلم اهل شکایت نیست...

هزار شاکی خودش داره...خودش گیره گرفتاره...

شرابها (تخمیری ) قسمت سوم

شراب
#شرابها_تخمیری

 

...

فواید :
فواید شراب قرمز در سلامتی شناخته شده است.با این حال بیش از حد مصرف کردن هر الکلی می تواند منجر به اعتیاد شود و مشکلاتی برای سلامتی به وجود آورد.

الکل باید در حد اعتدال مصرف شود.

1- شراب قرمز دارای آنتی اکسیدان بالایی می باشد و سرشار از پلی فنول ها از جمله proanthocyanidin است که یک آنتی اکسیدان قوی می باشد.

در واقع شراب قرمز دارای آنتی اکسیدان بیشتری از آب انگور تجاری،زغال اخته خام، و حتی آکایی بری که یک میوه سرشار از آنتی اکسیدان است می باشد
شراب تیره دارای آنتی اکسیدان بالایی می باشد

2- شراب قرمز برای قلب مناسب است .
شراب حاوی رزوراترول است که یک آنتی اکسیدان قوی می باشد رزوراترول موجود در شراب کمک می کند به محافظت قلب و عروق شما در برابر تاثیر چربی اشباع شده

3- جلوگیری از زوال عقل. یک تیم از مرکز پزشکی دانشگاه لویولا نشان داد که مصرف شراب قرمز در حد متوسط می تواند خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد.

4- فلاونوئیدها و ساپونین در شراب قرمز از قلب شما در برابر بیماریهای قلبی محافظت میکند

5- الکل در شراب قرمز باعث افزایش سطح کلسترول خوب (اچ دی ال) می شود اگر در حد اعتدال مصرف شود.و سبب جلوگیری از لخته شدن خون در شریانها می شود و از شریانها در برابر کلسترول بد (ال دی ال)محافظت می کند.

6- جلوگیری از سرطان.شواهد و دلایل متعددی نشان می دهد که نوشیدن شراب قرمز در حد اعتدال می تواند از بروز سرطان پیشگیری کند

7-آنتی اکسیدانهای زیادی در شراب قرمز وجود دارد که می تواند جلوگیری کند از آسیب اکسیداسیون که موثر هستند در پیری و همچنین شراط بحرانی نظیر آلزایمر،دیابت نوع 2 و بیماریهای قلبی و عروقی.

8- تحقیقات نشان داده است رزوراترول همان آنتی اکسیدانی که از قلب محافظت می کند می تواند سبب کشته شدن یا از بین رفتن سلولهای سرطانی شودمخصوصا سلولهای سرطان ریه .

9- جلوگیری از پوسیدگی دندان.شراب قرمز حتی شراب بدون الکل سبب مقاومت مینای دندان و جلوگیری از پوسیدگی دندان می شود.

10- پلی فنول در شراب قرمز همچنین می تواند جلوگیری کند از بیماریهای لثه و حتی کمک کند به درمان و کاهش التهاب در لثه ها

11-جلوگیری از سرطان سینه. مصرف مداوم نوشیدنی های الکلی خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد.

12- مواد موجود در پوست انگور قرمز سبب کاهش سطح استروژن و افزایش تستوسترون در زنان قبل از یائسگی می شود. که منجر به کاهش خطر ابلا به سرطان سینه می شود.

13- حفاظت از آفتاب سوختگی. شراب و مشتقات انگور می تواند به کاهش اثرات مخرب یو وی( اشعه ماوراء بنفش) کمک کند.

در بخش بعدی من ضرر و اسیبهای شراب رو بیان میکنم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد