ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
شراب
#شرابها_تخمیری
شرابها (تخمیری ) قسمت 5
تاریخ :
شراب از نوشیدنیهای برتر دنیاست...که قدمتی طولانی و تاریخی داره......
ساخت و ابداع شراب رو به ایرانیها نسبت میدهند.....هر چند در بقایا اهرام ثلاثه مصر هم اوناع مختلفی از کوزه های شراب یافت شده....
قدیمی ترین کارخانه شراب سازی در نزدیکی شیراز و مربوط به حکومت هخامنشیان..امروزه شراب شیراز همچنان با استناد به همون فرمول قدیمی و تاریخی ساخته میشه .....
نحوه ساخت :
یادتون باشه از هر رستنی میشه شراب تهیه کرد ..ولی مرغوب ترین نوع شراب شراب انگور سرخ .....و بهترین شراب سرخ دنیا شراب انگور شیراز....البته در ایران ارومیه و شازند و قزوین و مناطق گسترده دیگری مثل تاکستان و زنجان و ملایر و مراغه هم تولید کننده شرابهای بسیار مرغوبی بودند.
شراب انار ...شراب خرما...شراب گندم..شراب خرمالو..شراب ذرت....شراب سیب....شراب توت.....هر نوع میوه یا دانه غلات رو میشه به الکل تبدیل کرد.
ولی خاصیت و طبع هر کدام با دیگری فرق میکنه.....
نحوه سرو کردن شراب :
شراب سفید : بصورت سرد سرو کرد و دمای مناسب ۵ تا ۳ درجه هست
شراب قرمز: با دمای معمولی ۱۸ تا ۲۰ درجه و بهتره که بطری های شراب قرمز رو در اتاقی که مهمانی قرار هست برگزار بشه , از چند ساعت قبل قرار بدین تا مایع داخل بطری همدما با اتاق بشه .
نحوه ریختن در لیوان و جام مخصوص
شراب سفید : لیوان باریک و دراز و پایه دار...باید کاملا پر شده و اجازه دارید از بدنه اصلی جام رو بگیرید
شراب قرمز : داخل گیلاسهای توپولی و حجیم و پایه بلند سرو میشه و باید یک سوم لیوان رو پر کرده و مجازید پایه جام رو گرفته .جرعه جرعه میل کنید
نکته : بعد از باز کردن پلمپ هرنوع شرابی مجازید تا 2 هفته کل شیشه رو مصرف کنید.....در غیر اینصورت روند تبدیل شراب به سرکه اغاز شده و بعد از مدتی طعم خوب شراب به سمت ترشی و سرکه پیشروی میکند
تو قسمت بعدی براتون سایز و انواع لیوانهای مخصوص نوشیدن شراب و همچنین زمان نوشیدن و ادابشو میگذارم....