سکوتم از رضایت نیست ...دلم اهل شکایت نیست...

هزار شاکی خودش داره...خودش گیره گرفتاره...

سکوتم از رضایت نیست ...دلم اهل شکایت نیست...

هزار شاکی خودش داره...خودش گیره گرفتاره...

شراب ها (تخمیری ) قسمت اول

شراب
#شرابها_تخمیری

 

...

تعریف :
هر نوشیدنی حاوی اتانول جزو نوشیدنیهای الکلی دسته بندی میشه.......
هر میوه یا غلات یا هر رستنی از خاک قابل تبدیل شدن به نوشیدنی الکلی......
یکی از روشهای تولید الکل تخمیر... تخمیر فرآیندی هست که در اون باسیل ها و باکتری های قندی به الکل تبدیل می شن. توی این پروسه مواد پرانرژی به اسیدهای کم انرژی تبدیل میشن....

انواع شرابهای تخمیری

1- شرابهای سفید : که در این مدل شراب یا از انگورهای غیر رنگی استفاده میشه یا پوست انگور سرخ کنده میشه یا میوه های دیگر مثل سیب زرد

2- شرابهای قرمز: تهیه شده از انگورهای قرمز یا میوه های قرمز به همراه پوستشون

3- شراب تقویت شده : این نوع شراب پس از تهیه به ان اتانول خالص اضافه میشه در حدی 15 تا 25 درصد....این شرابها بسیار گیرا و قوی هستند

4- شرابهای شیرین : قبل از تکمیل تخمیر و پایان سیکل شراب سازی صاف میشوند تا مقداری شکر درون باقی بمونه....یا اینکه پس از پایان مرحله تخمیر به ان شکر اضافه میشه

5- شرابهای گاز دار : مثل شامپاین که معروفترین شراب گازدار دنیاست....این نوع شرابها یا به صورت طبیعی طوری تخمیر میشن که گاز دی اکسید کربن ازون جدا نشه و داخلش بمونه......یا اینکه به صورت مصنوعی بهش تزریق میشه..

6- شراب گلی یا بلاش : یا به زبان فرانسوی شراب رُزه : یک نوع نوشیدنی ملایم که پس از شروع تخمیر در مراحل اولیه پوست انگور رو جدا میکنند و به ان با نسبت یک به 3 شراب سفید اضافه میکنند..

7- شراب مثلث :در پزشکی سنتی، به آب انگوری که در حین جوشانیدن دو سوم آن بخار شود و یک سوم آن بماند، شراب مثلث گویند. منافع او مشابه خُمر و تولید کننده خون صالح و مقوی هاضمه و برای مبتلایان به آبله و حصبه و ذات‌الجنب و ذات‌الصدر خوب، و مقوی باه (تقویت کننده نیروی جنسی) سرد مزاجان و زیاد خوردن او برای گرم مزاجان مضرّ است. ..دوستان عزیزم این همون دوشاب یا شیره انگور هست که همراه گل مخصوص پخته میشه و رنگش تیره میشه و برای خونسازی استفاده میشه.

8- شراب جمهوری، شرابی است که از جوشانیدن شراب مثلث با آب بدست می‌آید. شرط آن است که در این جوشانیدن تمام آب بخار شود و بعد از مدتی قابل شرب می‌شود و بعضی شراب انگوری سه ساله را جمهوری نامند و گویند آب انگور ی است که در جوشیدن به نصف رسیده باشد. گرم و خشک و منضج (قوام آورنده اخلاط) و محلِّل و مشهی (اشتهاء آور) و معین جماع و سریع‌الانحدار (زود جذب) و مولد خون (خون ساز) غلیظ و مسخن احشاء (لاغر کننده شکم) است.

این دو مورد اخری الکل ندارند ولی به دلیل استفاده در انواع نوشیدنیهای الکلی در دنیا در این بخش نام برده شدن.....و اینم جالب بدونید هر دوی اینها در زندگی روزمره ما ایرانیها جایگاه خاصی دارند.

آبجو قسمت سوم : نیروی جنسی

آبجو

چون این بخش خیلی مهمه جداگانه در یک پست اختصاصی نوشتمش......

...

گیاه رازک که برای نگهداری ابجو استفاده میشه یک گیاه خاص برای کنترل کردن میل جنسی در آقایون
دوستان عزیزم در گذشته صومعه ها و کشیشهای مرد آبجو میساختند و گیاه رازک استفاده میکردند برای کنترل و کاهش میل جنسی....
اما ایا این صحت داره؟
خوب باید بگم اگر از ابجو زیاد استفاده بشه .بله...آبجو میل جنسی آقایون رو به صورت محسوس کنترل میکنه .....
فواید آبجو برای آقایون : سوای فایده برای کلیه و شستشوی و پاکسازی اندامهای تناسلی مردها ......تنظیم هورمون هم میکنه......این به معنی درمان بخشی از مشکلات جنسی در آقایون.......یعنی اگر دچار شهوت بیش از اندازه باشند اونو کاهش میده....و اگر مشکل زود انزالی دارند تا حدودی برای درمان موثر.....
ولی......ولی.....اگر زیاد مصرف بشه...خودش مشکل جنسی به بار مییاره و سرد مزاجی به دنبال داره......
پس آقایون گرامی در مصرف آبجوی الکل دار حد تعادل رو رعایت کنید...

و اما برای خانومها.....
آبجو برای خانومها خیلی خوبه.......و باید بگم در تقویت قوای جنسی خانمها مفید....ولی یادتون باشه نباید خط تعادل رو فراموش کرد....آبجو برای خانمها هم حکم شستشو دهنده و پاک کننده دستگاه تناسلی و کلیه ها رو داره.....و همچنین میل جنسی رو به صورت محسوسی افزایش میده.....وباعث چاق شدن و زیبا شدن پوست است

طبه ابجو سرد و تر و از درجه 2 هست و مصلح آبجو گل قند میباشد
زیاد مصرف کردن آبجو فرد رو بلغمی میکنه....

منابع :
گیاهان دارویی 5 جلدی. موضوع اصلی : پزشکی. زبان کتاب : فارسی. نام نویسنده : دکتر علی زرگری. نام انتشارات : دانشگاه تهران. سال انتشار : ۱۳۹۳. نوبت چاپ: ۸

درمان بیماری ها با دمنوش ها و سرد نوش ها نوشته دکتر دریایی متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی و طب ایرانی

مزاج خود را بشناسیم(مزاج خوراکی ها و مصلحات آن ها) نویسنده: دکتر محمد دریایی

ویکپدیا منابع فارس و انگلیسی و آلمانی (نوشیدنیهای الکلی و انواع آبجو ها )

آبجو (قسمت دوم )

#آبجو
فواید :
1- نوکلئیک اسید ھا و نوکلئوزیدھا ترمیم بافتھا را تسریع کرده و روند پیری را کند میسازند.
2- سلنیوم موجود در مخمر آبجو خاصیت ضد سرطانی دارد، از سلولھای کبدی محافظت میکند و یک آنتی اکسیدان قوی میباشد که از امراض قلبی-عروقی پیشگیری میکند.
3- کروم موجود در آبجو دارای خواص: تنظیم سطح قند خون (کاھش قند خون)
کاھش گلوکز ناشتا و بھبود تحمل گلوکز در افراد دیابتی با افزایش حساسیت سلولھا به انسولین
کاھش چربیھای بدن و افزایش توده عضلانی (در صورتی که با ورزش و رژیم غذایی متعادل ھمراه باشد)
کاھش کلسترول و تری گلیسریدھای خون
4- افزایش اشتھا
افزایش سطح انرژی بدن
رفع خستگی
کمک به ترمیم بافتھای آسیب دیده
تقویت سیستم ایمنی و عصبی
حفظ و بھبود سلامتی پوست، مو، چشمھا، دھان، کبد ومجاری گوارشی.
در متابولیسم کربوھیدراتھا، چربیھا وپروتئینھا نقش دارد
5- حاوی انواع ویتامین گروه بی
6- مصرف آبجو فلور طبیعی روده را تغییر داده و باکتریھای مفید روده را افزایش و باکتریھای مضر و بیماریزای روده را کاھش میدھد.
7-مصرف آبجو کمک میکند تا راحت تر به خواب رویم. نیاسین و پیروکسیدین موجود در آن ترشح سروتونین را در مغز افزایش میدھد.
9- فیبر موجود در مخمر آبجو در بر طرف کردن یبوست موثر است.

زمان مصرف آبجو :
دوستان عزیز آبجو رو مخصوصا برای کسانی توصیه میشه که دوست دارند وزن بگیرن...یعنی آبجو باعث چاق شدن و زیبا شدن پوست و مو میشود
بهترین زمان نوشیدن آبجو بین ساعت 7 تا 10 شب میباشد...البته من خودم به شخصه همیشه بعد از ورزش مینوشم...
اگر آبجوی الکل دار مصرف میکنید یادتون باشه در مصرفش زیاده روی نکنید.
هفته ای به اندازه 250 سی سی ابجوی 5 درصد الکل دار خیلی مفید و مناسب......

نکات : از ابجو میتونید برای شستشوی موهای سرتون هم بهره ببرید .....موها رو شسته ابکشی کرده سپس با آبجو بشورید..و به مدت 20 دقیقه زیر نور خورشید اجازه بدید موهاتون طبیعی خشک بشه.....یک ماسک طبیعی و تقویت کننده موی سر....البته یادتون باشه از آبجوی تلخ بدون شکر بهره ببرید

نکات مربوط به طب سنتی :

1.سموم بدن را که بر اثر خوردن زیاد دارو های شیمیایی بوجود می آورد دفع می کند.
2.مسکن فشار خون است.
3.حرارت باطنی را تسکین می دهد.
4.حرارت کبد و عطش مفرط را رفع می کند.
5.مفید برای درمان سل.
6.زخم روده را درمان می کند.
7.سرفه های خشک را درمان می کند.

طبع : سرد درجه 2
مصلح : گل قند
آبجوی شیرین برای بیماران دیابتی توصیه نمیشود
ولی یادتون باشه زیاد مصرف کردنش تری شخص رو بالا میبره و باعث چاقی و بلغمی شدن شخص میشه....

من سعی کردم در دو قسمت مفید و مختصر از آبجو ها براتون بگم.....اگر باز خودتون اطلاعات خوبی دارید خوشحال میشم بدونم.....نظرات خودتونو بیان کنید.

آبجو (قسمت اول )

#آبجو
تاریخ : 12 هزار سال قدمت داره..
قدیمی ترین نوشیدنی الکلی دنیا...
سومین نوشیدنی محبوب دنیا پس از اب و چای ..
در لوح حمورابی اداب سرو آبجو بیان شده .....
منطقه خاور میانه یکی از قدیمی ترین تولید کننده های اصلی آبجوی دنیا بوده....مخصوصا عراق و ایران و سوریه

طرز تهیه و مواد مورد استفاده :
تخمیر نشاسته غلات در اصل جو ولی از گندم و برنج و ذرت هم استفاده میشه
گیاه مورد استفاده برای معطر کردن و نگهداری دراز مدت آبجو رازک میباشد
طعم دهنده طبیعی شامل انواع میوه ها و گیاهان دارویی خاص است

انواع آبجو :
1- آبجو ارزن :Millet beer
که با اسامی چون آبجو بانتو، مالوا، آبجو کفیر و پومبه نیز شناخته می‌شود، یک نوع آبجو است که از مالت ارزن تهیه می‌گردد

2- آبجو ذرت: ( Corn beer)
برای تهیه آن از ذرت به جای جو استفاده می‌کنند. در مقایسه با آبجو معمولی این نوشیدنی رنگ تیره‌تری دارد. این مشروب در کشورهای آمریکای لاتین تولید می‌شود.

3- ایل (نوشیدنی)( Ale)
یا آبجو انگلیسی گونه‌ای آبجو است که با روش تخمیر گرم تولید می‌شود و طعمی شیرین، قوی و میوه‌ای می‌گیرد. ایل در گذشته بدون رازک تولید می‌شد. مانند بیشتر آبجوها، به ایل تلخ‌کننده می‌زنند تا طعم شیرین مالت آن را متعادل کند و همچنین به عنوان ماده نگهدارنده عمل کند. ایل به طور سنتی با گروت تلخ می‌شد، مخلوطی از گیاهان معطر یا ادویه‌ها که پیش از فرایند تخمیر همراه آبجو می‌جوشاندند. بعدتر رازک جایگزین گروت شد.

انواع مشهور ایل عبارتند از:
ایل قهوه‌ای
ایل روشن
ایل روشن ایندیانا (IPA)
ایل طلایی
ایل اسکاچ (اسکاتلندی)
ایل بارلی
ایل معتدل
ایل برتن
ایل کهنه
ایل بلژیکی

4- کواس:( Квас) روسی
نوشیدنی است که از نان گرفته می‌شود و به کُلای روسی یا نوشابه روسی مشهور است. کواس در واژه شناسی به مفهوم خمیر مایه است و مزه‌ای همانند به آبغوره با ته مزه شیرین دارد. کواس شبیه ماءالشعیر است و نوشیدنی محبوب بسیاری از مردم کشورهای اسلاو و عضو اتحادیه جماهیر شوروی سابق مانند بلاروس، اوکراین، لیتوانی، لهستان، استونی، لتونی، قزاقستان، ارمنستان و روسیه است. کواس دارای مقادیر زیادی ویتامین ب است و به عنوان یک منبع سالم انرژی و پیش غذایی اشتها برانگیز؛ شناخته شده است. مصرفی به اندازه (تا سقف ۱ لیتر) از کواس و مقدار نسبتاً کمی شکر در ساختار آن برای اندام ظاهری بدن انسان می‌تواند بی‌خطر باشد. گرچه اقسام کواس با درصد الکل خیلی کم نیز وجود دارد اما تنها نمونه غیر الکلی آن به عنوان یک نوشیدنی مفید سفارش شده است.

5- لاگر (نوشیدنی) (Lager)
رایج‌ترین گونه آبجو دیررس است. به خاطر رازک پایین‌تر و رویه بارآوری که طعم کمتری را از مخمر منتقل می‌کند، لاگر طعم شیرین‌تری دارد. این نوع آبجو در دمای پایین‌تر شادابی بیشتری منتقل می‌کند

6- ماءالشعیر
نوعی نوشیدنی گازدار غیرالکلی است که از عصارهٔ جوانهٔ جو به‌دست می‌آید.در لغت‌نامه دهخدا ماءالشعیر این‌گونه تعریف شده است: آب مقشر مطبوخ جو، داروئی که از مطبوخ جو حاصل کنند و به بیمار دهند، آبی که در آن جو ریزند و جوشانند

7- آبجو گندم ( Wheat beer)
نوعی آبجو است که برای تهیه آن در کنار مالت جو از گندم هم استفاده می‌کنند. در مقایسه با آبجو معمولی این نوشیدنی طعم ملایم‌تر و رنگ روشن‌تری دارد. آبجو گندمی از گونه زودرس است.

8- آبجو چاودار ( Rye beer)
نوعی آبجو است که برای تهیه آن در کنار مالت جو از چاودار هم استفاده می‌کنند. در مقایسه با آبجو معمولی این نوشیدنی رنگ تیره‌تری دارد.اولین جایگاه تولید این مشروب ایالت بایرن در آلمان بوده است .

برند های معروف آبجو سازی در دنیا
باواریا Bavaria
هاینکن Heineken
بادوایزر Budweiser
کارلسبرگ Carlsberg
آمستل Amstel
گینس Guinness
کورونا Corona
توبورگ Tuborg
افس Efes
پاولانا paulaner
کرومباخر Krombacher
آبجو شمس : یکی از معروف ترین برندهای تولید آبجو ...که متاسفانه در زمان انقلاب کارخانه شمس رو به اتش کشیدن و نابودش کردند.


درامد زایی :
آبجو سازی یک کسب و کار بین‌المللی است که عمدتاً توسط چندین شرکت چندملیتی بزرگ و صدها تولیدکننده کوچک از مغازه‌های آبجوسازی گرفته تا آبجوسازهای منطقه‌ای اداره می‌شود.هرسالِ بیش از ۱۳۳ میلیارد لیتر (۳۵ میلیارد گالن) آبجو به فروش می‌رسد و در سال ۲۰۰۶ میلادی مجموع درآمد حاصل از فروش آبجو ۲۹۴٬۵ میلیارد دلار بوده است.

سلامت : فواید و مضرات
احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی، سکته مغزی و زوال عقل را کاهش داده و همچنین می‌تواند سبب کاهش ادراک شود.
از سوی دیگر مصرف بیش از حد یا مداوم آن می‌تواند سبب الکلی شدن و ابتلا به بیماری‌های کبدی را فراهم کند.

مواد موثره :
مخمر آبجو به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی شناخته می‌شود. از این رو آبجو نیز شامل مقدار قابل توجهی از مواد مغذی نظیر منیزیم، سلنیوم، پتاسیم، فسفر، بیوتین و ویتامین‌های گروه ب است. حتی از آبجو به عنوان مایع پخت نان نیز استفاده می‌شود.
هرچند برخی منابع براین باورند که آبجوهای تصفیه شده مواد مغذی خود را از دست می‌دهند.

در سال ۲۰۰۵ میلادی، تحقیقی در کشور ژاپن نشان داد که آبجو با الکل کم می‌تواند یک ماده ضد سرطان قوی باشد.
از سوی دیگر تحقیقات دیگری نشان می‌دهد که آبجوی غیرالکلی همان تأثیرات مفیدی را برای بیماری‌های قلبی دارد که مصرف کم نوشیدنی‌های الکلی دارد.

دوستان عزیزم.....درصد الکل انواع نوشیدنیهای آبجو بین 3 تا 15 درصد میباشد...ولی به طور متوسط میگن درصد الکل آبجو 5 هستش....بنابراین این میزان الکل برای سوخت و ساز بدن بهینه و مناسب و حزو نوشیدنیهای سنگین محسوب نمیشه.

-انواع نوشیدنیهای الکلی

#شراب
1
دسته بندی های مختلفی برای این نوع از نوشیدنیها در دنیا ذکر میشه...من برخیشو در این مقاله به صورت اختصار بیان میکنم و توضیحات کوچولو میدم فقط بدونید چی به چی .......
1- آبجو ها ... (تخمیری )
2- شراب ها (تخمیری )...
3- نوشیدنیهای الکلی تقطیری (عرق )
4- سایدر
5- ساکی
6- پورت (تخمیر دو گانه )
7- لیکورها (تخمیری و تقطیری )
8- مشروبات مخلوط
و ...
دسته بندی نوشیدنیهای الکلی خیلی گسترده و خاص ...نمیخوام حوصلتون از خوندنش سر بره...فقط همینا رو براتون گفتم......و برای هر کدام یک قسمت مفصل توضیح میدم....

دوستان عزیزم....طبع هر دسته از نوشیدنیها با دسته دیگر فرق میکنه.....کلی میگم که طبع نوشیدنیهای الکلی گرم و تر ....
البته میزان گرمی یا تری بستگی به مواد موثره درصد و درجه الکل و همچنین به نوع میوه استفاده شده داره..

من در این مقالات بی طرفانه مینویسم....یعنی هم مزایا رو بیان میکنم هم مضرات رو .....نمیخوام بیجهت جانبداری کنم یا به کل بگذارمش کنار....
شما میتونید بخونید...تجزیه تحلیل کنید.....و نظرات خودتونو بیان کنید......دانسته های خودتونو در اختیار من و دیگران هم بگذارید.....با سپاس فراوان